Alkoss! - diákpályázat
csetelni akarok!!!!

 
 •  
 • Letölthető űrlapok
 •  
 • Rendeletek
 •  
 • Testületi ülések
 •  
 • Üvegzseb

   

   

   
  5/2010. (II.17.) AZ ÖNKORMÁNYZAT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL
  22/2009. (XII.1.) AZ IDEGENFORGALMI ADÓRÓL
  21/2009. (XII.1.) EGYES ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ GÉPEK, SZOLGÁLTATÁSOK, HELYISÉGEK ÉS TERMŐFÖLD BÉRBEADÁSÁNAK DÍJÁRÓL
  16/2009. (XII.1.) AZ ÁTMENETI GAZDÁLKODÁSRÓL
  13/2006. (VII.12.) A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ 1993. ÉVI III. TÖRVÉNY VÉGREHAJTÁSÁRÓL (egységes)

   
  Ingatlan
  Jármű
  Műszaki cikk
  Állás
  Állat

   
  Orvosi Rendelő
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 project záró videó
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 Fotók
  Vendégházak
  Drótfonó
  Fiatal házasok első lakásához jutásának támogatása


  Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a képviselőtestület a 2005, július 6-án megtartott ülésén módosította a szociális rendeletét, azon belül is a fiatal házasok első lakásához jutásának támogatását.
  Az eddigi szabályozás így szólt:

  Támogatásban részesíthetők azok a kérelmezők, aki helyben megszerzendő lakásuk építéséhez, vagy vásárlásához kívánják felhasználni. Támogatás nyújtható első lakásuk megszerzéséhez annak a fiatal házaspárnak, akiknél egyikük életkora sem haladja meg a 35. életévet és ingatlan, vagy ingatlanhányad tulajdonjogával eddig még nem rendelkeztek, kivéve az öröklés útján szerzett ingatlanhányadot ½ részben. Támogatásban részesíthetők azok a kérelmezők is: akiknél a lakásvásárlás az egyik házastárs részéről a házasságkötés előtt már legfeljebb 1 évvel korábban történt a szerzés.

  A Képviselő Testület módosítása szerint: Támogatás nyújtható továbbá azoknak a kérelmezőknek, akik a lakás vásárláshoz más állami támogatást nem vettek igénybe.


  A szavazás szünetel  A portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.