Alkoss! - diákpályázat
csetelni akarok!!!!

 
 •  
 • Letölthető űrlapok
 •  
 • Rendeletek
 •  
 • Testületi ülések
 •  
 • Üvegzseb

   

   

   
  5/2010. (II.17.) AZ ÖNKORMÁNYZAT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL
  22/2009. (XII.1.) AZ IDEGENFORGALMI ADÓRÓL
  21/2009. (XII.1.) EGYES ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ GÉPEK, SZOLGÁLTATÁSOK, HELYISÉGEK ÉS TERMŐFÖLD BÉRBEADÁSÁNAK DÍJÁRÓL
  16/2009. (XII.1.) AZ ÁTMENETI GAZDÁLKODÁSRÓL
  13/2006. (VII.12.) A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ 1993. ÉVI III. TÖRVÉNY VÉGREHAJTÁSÁRÓL (egységes)

   
  Ingatlan
  Jármű
  Műszaki cikk
  Állás
  Állat

   
  Orvosi Rendelő
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 project záró videó
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 Fotók
  Vendégházak
  Drótfonó
  Geszti címer


   A geszti címer keletkezése:
   
  Geszt jóllehet sok 100 éves történelemmel bír, címere csupán a milleneumi ünnepségek óta van. Ifj. Szász András, geszti lakos tervezte.
  Bár az elmúlt évben felmerült annak a lehetősége, hogy az Országos címertárban fellelhető Geszt ősi címere, nem nyert bizonyítást, hogy valóban az. (A történelmi és jelenlegi Magyarország területén több település hordozza magában valamilyen módon a Geszt nevet. 
   
  A címerpajzs piros - fehér csíkozása, a település ősi jellegére, és az ország címerben tallálható árpád - sávra, mint törzsi jelképre utal. A főalak a kerecsensólyom, mint őseinket kísérő totemállat, a hitet, reményt, szabadságvágyat kifejező széttárt szárnyakkal. A karmai között tartott szablya utal a község fennmaradásáért vívott harcára. A zöld háttér a természet iránti ragaszkodást jelképezi. A piros - fehér - zöld tagozódás, az aranysólyommal, mint testvériség jelképpel, az itt élő emberek hazaszeretetének állít emléket.


  A szavazás szünetel  A portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.