Alkoss! - diákpályázat
csetelni akarok!!!!

 
 •  
 • Letölthető űrlapok
 •  
 • Rendeletek
 •  
 • Testületi ülések
 •  
 • Üvegzseb

   

   

   
  5/2010. (II.17.) AZ ÖNKORMÁNYZAT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL
  22/2009. (XII.1.) AZ IDEGENFORGALMI ADÓRÓL
  21/2009. (XII.1.) EGYES ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ GÉPEK, SZOLGÁLTATÁSOK, HELYISÉGEK ÉS TERMŐFÖLD BÉRBEADÁSÁNAK DÍJÁRÓL
  16/2009. (XII.1.) AZ ÁTMENETI GAZDÁLKODÁSRÓL
  13/2006. (VII.12.) A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ 1993. ÉVI III. TÖRVÉNY VÉGREHAJTÁSÁRÓL (egységes)

   
  Ingatlan
  Jármű
  Műszaki cikk
  Állás
  Állat

   
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 project záró videó
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 Fotók
  Vendégházak
  Drótfonó
  Varroda
  Az EU további forrásokat biztosít a migráció kezelésére és határvédelemre Líbiában

  Az Európai Unió 46 millió euró (mintegy 14,3 milliárd forint) többletforrást biztosít Líbiának a migráció kezelésére és határvédelem támogatására - tudatta az Európai Bizottság pénteken.

  A tájékoztatás szerint a támogatás célja a líbiai határ- és parti őrség kapacitásainak bővítése az ország határainak hatékony védelmének fokozása érdekében.

  Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője elmondta, a líbiai biztonság és stabilitás kulcsfontosságú a líbiaiak, a térség és Európa számára is, és elsősorban a határok jobb őrizete révén jöhet létre.

  Johannes Hahn európai szomszédságpolitikáért és a csatlakozási tárgyalásokért felelős biztos szerint a támogatás csökkenteni fogja a Földközi-tenger középső medencéjén jelentkező, főként Olaszországra nehezedő migrációs nyomást.

  A pénteken bejelentett támogatással az unió immár 136 millió eurót biztosít Líbia számára a migrációval kapcsolatos feladatok ellátásához - közölte az uniós biztos.

  MTI


  A szavazás szünetel  A portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.