Alkoss! - diákpályázat
csetelni akarok!!!!

 
 •  
 • Letölthető űrlapok
 •  
 • Rendeletek
 •  
 • Testületi ülések
 •  
 • Üvegzseb

   

   

   
  5/2010. (II.17.) AZ ÖNKORMÁNYZAT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL
  22/2009. (XII.1.) AZ IDEGENFORGALMI ADÓRÓL
  21/2009. (XII.1.) EGYES ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ GÉPEK, SZOLGÁLTATÁSOK, HELYISÉGEK ÉS TERMŐFÖLD BÉRBEADÁSÁNAK DÍJÁRÓL
  16/2009. (XII.1.) AZ ÁTMENETI GAZDÁLKODÁSRÓL
  13/2006. (VII.12.) A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ 1993. ÉVI III. TÖRVÉNY VÉGREHAJTÁSÁRÓL (egységes)

   
  Ingatlan
  Jármű
  Műszaki cikk
  Állás
  Állat

   
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 project záró videó
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 Fotók
  Vendégházak
  Drótfonó
  Varroda
  Az EU eurómilliókkal támogatja a görög és bolgár migrációs kiadásokat

  A bevándorlók görögországi befogadási feltételeinek javítására 3,9 millió eurót, Bulgária migrációval kapcsolatos kiadásaira 6,1 millió eurós sürgősségi segélyt biztosít az Európai Bizottság.

  Az Európai Bizottság hétfői tájékoztatása szerint az uniós támogatás a görög szigeteken létesített befogadó központok körülményeinek javítására, a bevándorlók szállításának, valamint a sürgősségi elhelyezési lehetőségek - beleértve hajókon történő ideiglenes elhelyezések - költségeinek fedezését szolgálja.

  Az Európai Bizottság több mint 1 milliárd eurós támogatást bocsátott 2015 óta Görögország számra a migráció és a határellenőrzés kiadásainak finanszírozásához - közölték.

  Az Európai Bizottság sürgősségi támogatásról döntött Bulgária migrációval kapcsolatos kiadásainak támogatására is. A hozzájárulásból 3,6 millió eurót mindenek előtt a kiskorú menedékkérők védelmének fokozására kell fordítania Szófiának. A támogatásból Bulgária emellett a menekültek visszaküldésének költségeit, valamint a bevándorlók tanácsadásával és felvilágosításával összefüggő tevékenységét finanszírozhatja.

  A fennmaradó 2,5 millió euró a bolgár belügyminisztérium által már végrehajtott rendelkezések kiegészítését szolgálja a migrációval kapcsolatos intézkedések és a bolgár menekültügyi rendszer javítása céljából.

  A hétfőn megítélt összeg az Európai Unió által Bulgária számára 2016 októbere óta nyújtott támogatást 149 millió euróra egészíti ki - közölte az Európai Bizottság.

  MTI


  A szavazás szünetel  A portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.