Alkoss! - diákpályázat
csetelni akarok!!!!

 
 •  
 • Letölthető űrlapok
 •  
 • Rendeletek
 •  
 • Testületi ülések
 •  
 • Üvegzseb

   

   

   
  5/2010. (II.17.) AZ ÖNKORMÁNYZAT 2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL
  22/2009. (XII.1.) AZ IDEGENFORGALMI ADÓRÓL
  21/2009. (XII.1.) EGYES ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ GÉPEK, SZOLGÁLTATÁSOK, HELYISÉGEK ÉS TERMŐFÖLD BÉRBEADÁSÁNAK DÍJÁRÓL
  16/2009. (XII.1.) AZ ÁTMENETI GAZDÁLKODÁSRÓL
  13/2006. (VII.12.) A SZOCIÁLIS IGAZGATÁSRÓL ÉS SZOCIÁLIS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ 1993. ÉVI III. TÖRVÉNY VÉGREHAJTÁSÁRÓL (egységes)

   
  Ingatlan
  Jármű
  Műszaki cikk
  Állás
  Állat

   
  Orvosi Rendelő
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 project záró videó
  "Kiút a mélyszegénységből" Integrációs felzárkóztató program a sarkadi kistérségben. TÁMOP-5.1.3-09/2-2010-0028 Fotók
  Vendégházak
  Drótfonó
  Fórum
  Alkoss! - diákpályázat


  Hozzászólások
  Létrehozás dátuma
  Szondi   2007.02.02 21:11
  Közhasznú civil szervezetünk országos diákpályázatot hirdetett, amelynek végeredményeként a hazai vállalkozókat, általuk a mikrokörnyezetet kívánjuk segíteni.

  A pályázati kiírásunk lényege:

  Téma-meghatározás nélkül olyan javaslatokat, újításokat, találmányokat keresünk és várunk, amely alkotások termékek formájában alkalmasak a jelenleg ismert megoldások kiegészítésre, azok minőségi megújítására, esetleges felváltásukra, összességében az emberi életminőség javítására, illetve enyhítik a természeti károkozást.

  A pályázatra megvalósítható termékeket várunk, amelyek kivitelezésére és gyártására hazai bejegyzésű kisvállalkozások alkalmasak és képesek. Az új termékek segítik a vállalkozások megmaradását, feltételezhetően munkahelymegtartó és munkahelynövelő eredményt hoznak.

  Nonprofit szervezetünk a beérkező alkotásokat három kategóriában ? első 500, második 300 és a harmadik 200 ezer- Ft ? pénzösszeggel díjazza, továbbá a díjazásra nem kerülő, de megvalósítható termékekre kivitelezőt, gyártót keresünk.

  Pályázatunk kapcsán keressük és várjuk azon vállalkozók jelentkezését, akik termék-előállítással foglalkoznak. Jelentkezésüket várjuk akkor is, ha a vállalkozás jól működik, vagy akadozik, és megrendelés hiánnyal küzd.

  Szervezetünk szövetségeseket, a programmal egyetértőket és támogatókat keres. A támogató önkormányzatokkal egyeztetünk, közösen keressük a mindkét fél számára alkalmas megoldásokat, az elindított pályázat sikeres lebonyolítását, és a település aktív közreműködő lehetőségét.

  Szervezetünkről és pályázatunkról teljes körű tájékoztatást kaphat a www.kovasz.hu honlapon, vagy a felmerülő kérdéseket elküldheti a kovasz@kovasz.hu vagy a kovasz1@gmail.hu címre.

  Várjuk megtisztelő jelentkezésüket.

  Kárpát Országos Vállalkozói Szövetség - Közhasznú Szervezet

  Szabó György
  elnök

  A szavazás szünetel  A portál az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával készült.